Боите на летото врз нашите нокти

1 мај, 20120
11

Дајте им живот на своите нокти со помош на ултра модерните и најнови тенденции во областа на маникирот. Преовладуваат силни и смели бои како и нивна комбинација, многу украси, циркони и бисери, различно оформување на секој од ноктите. Никогаш до сега немало ваква слобода, па затоа сега е моментот вашите нокти да изгледаат онака како што вие сакате.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi