Преслатко срамежливо бебе мајмун

1 мај, 20120
6

Тие преголеми очи ќе ве разнежнат. Името на ова бебе мајмун е Лоанго, и тој бил отфрлен од неговата мајка по раѓањето. За среќа, ова бебе беше примено и израснато од вработените во зоолошката градина во Париз. Преслатко!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi