Братство убиство!!!

2 февруари, 20120
Братство убиство!!!

Ако за едниот Босна не постои, за другиот Додиќ е поголем четник од Милошевиќ..
Дуелот е екстремно смешен:))

Бидете спремни:))

Земете семки како за на утакмица и уживајте во едночасовна циркузијада:)))

httpv://www.youtube.com/watch?v=Qsw3gESAkZ4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma