Човекот си се умислил дека е Јелена Карлеуша!:))))

2 февруари, 20120
jk

Тендензијата да ги копираат своите идоли ја имаат сите, некои тоа го прават со вкус, додека други ја преминуваат границата, па нивниот обид се претвора во урнебесно смешна снимка како оваа!

Дали некогаш сте помислиле дека ќе видите ваква “Плава Шеќерезада”? Се сеќавате на заводливата ЈК и нејзиниот настап во “Големиот брат”? Секако дека се сеќавате, кој би ја заборавил таа танчерка!

Но оваа е нешто посебно!

Човекот или мисли дека е Јелена Карлеуша или сакал да се нашали на сметка на “Шехерезада”. Што и да е во прашање, вреди да ја погледнете снимката, бидејќи ако не друго, барем ќе ве насмее!

Е оваа танчерка сигурно нема да ја заборавите!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma