Чудо во Швајцарија! Се родило теле со 6 нозе!

31 март, 20120
Чудо во Швајцарија! Се родило теле со 6 нозе!

Младата Лили успеала да преживее и сега весело скока по ливадите.

Женева – седум недели старото теле Лили родено е со шест нозе, но сепак успеало да преживее и покрај лошите прогнози од ветеринарите. Откако се дозна веста, Лили стана вистинска атракција во Швајцарија.

Фармерот Кнут Андреас од Вајзенбург, место кое е 30 километри одалечено од Берн, изјавил дека несакал да го успие животното.

httpv://www.youtube.com/watch?v=nYmey4hG0Bs

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi