Ден и ноќ во фасцинантниот Њујорк

30 април, 20120
2

Фотографот Стефен Вилкс сликал фотографии од фиксирана позиција, во период од 15 часа. Резултат на оваа работа се овие прекрасни фотографии од преубавиот Њујорк.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi