Дете од Кина, со очи како мачка, може да гледа во темница

30 јануари, 20120
Chinese-Mutant

Запознајте го Нонг Јоухуи, дете од Кина, кое има плави очи како на мачка и може да гледа во темница. Тој живее во Дахуа, јужна Кина и според приказната, медицинските тестови потврдиле дека тој може да чита перфектно во комплетна темница без било каква светлина и може да гледа чисто преку ден.


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma