Diane von Furstenberg – гламурозна класика

20 февруари, 20120
1

Колекцијата што ќе ја видите представува гламурозно модифицирана класика, што во себе го содржи луксузот на минатите епохи и иновативните елементи на современото време. Ваквиот микс на старото и новото создава еден совршен моден хибрид, кој заслужува дефинитивно да му се посвети внимание. Уживајте во галеријата!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma