Џони Штулич ќе им еб.. матер на сите!

7 февруари, 20120
142178

-Нека го сменат името одма, јас ќе ги гонам!

Ова е изјавата на Џони Штулич, најавувајќи тужба против сите кои без негова дозвола  во комерцијални цели го користеле неговото име, лик и дело. Тој е, испровоциран од отварањето на кафулиња во Сараево, именувани по него.

-Јас не живеам на туѓа сметка, а особено не на нивните банкарски сметки. Нема ми се тргнат.  Се противам на фактот да ме користат, изјавил Штулиќ и додал:

-Тие не се осмелуваат да ги стават Бело дугме и Мерлин, бидејќи знаат дека тие одма ќе реагираат. А за мене не им е гајле.

Штулиќ најави и тужби против оние кои неовластено издавале компилации од групата Азра од деведесеттите години до денес.

-Се е објавено без мое знаење. Што имам јас од тоа? Јас работам на тоа се да повлечам. Но, несакаат да се тргнат, што да им правам! Таман во последниве неколку години се опоравив од претходните 30. Се беше одвратно, истакнал Штулиќ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma