Џорџ Клуни сака да ја работи Кејт Винслет! :))))

13 февруари, 20120
The Ides Of March' Premiere

Познатиот актер Џорџ Клуни открива дека сака да работи со Кејт Винслет. Двајцата актери досега немале прилика да соработуваат, а Кејт се наоѓа на врвот на листата на списокот на Клуни, на актери со кои би сакал да соработува на големиот екран.  Вечниот ерген Клуни, кој во моментов е во врска со Стејси Киблер , пред американските новнари се пошегувал на оваа тема додавајќи: “ Има и уште еден милион други актерки. Генерално, сакам да работам со жени”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma