Ѕвезди над 40 – убави и уште како!

19 април, 20120
0

Од кога возраста стана грев, кој треба да се крие од окото?

Жените се спремни да направат било што за да изгледаат помлади од својата возраст, да ја зачуваат својата комерцијална вредност и да останат актуелни на пазарот.

Има жени, кај кои годините не ја намалуваат убавината, дури стануваат уште пошармантни и харизматични. Некои од нив се одлучиле за природен изглед, а некои од нив се искрени и јавно зборуваат за направанети по нив интервенции…

Ќе ви покажеме едни прекрасни дами, кај кои годините оставиле траги, но погледнато од еден позитивен аспект, односно токму така како што треба!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi