Есенска приказна од Roland Mouret

1 април, 20120
1

И овој пат ги гледаме типичните за него модели но облечени во други бои и смели комбинации на материјали. Како што ќе видите од фотографиите, повеќето модели се создадени без излишни украси или кич елементи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi