Фасцинантни минијатурни скулптури

17 февруари, 20120
takanori-aiba-japanese-artist-sculptures

Овие скулптури се дело на уметникот Аиба Таканори. Деталите и световите кои ги создава со неговата работа се навистина неверојатни. Секоја скултпура е посебен свет. Погледнете ја импресивната работа на овој талентиран уметник!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma