Fiat 8V Berlinetta 1953

14 мај, 20120
1

Овој модел на Fiat од 1953 ќе биде ставен на аукција и ќе има почетна цена од 600.000 долари. Еден е од 114-те во целиот свет. Уживајте во фотографиите од овој прекрасен класик.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi