Си вметнал магнети во раката за да му го држат уредот iPod Nano

14 мај, 20120
1

Tattoo уметникот по име Дејв Хурбан си вградил магнети под кожата на левата рака за да му го држат iPod Nano уредот, кој е сличен на рачен саат.

Обожавателите на Apple некогаш навистина знаат да претераат. Tattoo уметникот Dave Hurban извршил операција откако под својата кожа си вградил магнети кои iPod Nano ќе му го држат на рака како рачен саат, и сето тоа го документирал во видеото кое ви го носиме, но не препорачуваме да го гледате доколку имате слаб желудник и не сакате крв.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QKVNVoBScFA


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi