Фрли го детето за среќа! :(

11 април, 20120

Во Индија со векови се почитува традицијата да се фрлаат децата од скоро десет метри висина.

Овој стар индиски обичај за кој се верува дека им носи среќа, сила и здравје на децата, наскоро може да се забрани со закон.

httpv://www.youtube.com/watch?v=7G0C9uvLuQk#!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma