Генетика на убавината – мајки и ќерки во шоубизнисот

27 март, 20120
1

Крушата не паѓа подалеку од дрвото – и толку подобро за ѕвездените семејства.

Ако не беше така, немаше да можеме да ви го представиме денешниот материјал, посветен на познатите мајки и ќерки.

А сакаме да кажеме, дека убавината е најчесто наследна. Ако имате убава мајка, не грижете се и вие ќе изгледате убаво на нејзини години.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi