Гинеколог тајно сликал 1850 пациентки!

9 април, 20120
v240177p0

Еден германски гинеколог е под истрага бидејќи тајно фотографирал околу 1850 жени пациентки, а кај него биле пронајдени повеќе од 35.000 фотографии  и неколку видео снимки  од голи жени.

Еден помошник лекар ги обавестил локалните власти за  колекцијата фотографии кај еден негов колега, доктор од Шиферштад во близина на Франкфут, западна Германија.

На фотографиите и на неколкуте видео снимки јасно се гледале околу 1850 пациентки, а материјалот бил откриен во септември 2011 година.

Докторот чие име не е откриено, се уште не е обвинет, ќе се појави на суд на 19 април каде ќе се обиде да ја поништи одлуката за поништување на неговата работна дозвола.

Адвокатот на докторот изјавил дека неговиот клинет е подготвен да прифати работа во лабораторија без никакви контакти со пацинети.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma