И кучињата научија да гледаат филмови! :)))

26 јануари, 20120
И кучињата научија да гледаат филмови! :)))

Дали кучињата навистина толку многу се напредни и дали дојде оној момент кога со нив ќе треба да се тепаме за далечинскиот управувач?

Ако судиме според ова видео готови сме 🙂

httpv://www.youtube.com/watch?v=I3ZbQeRIp8g

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma