Импресивна визуелна уметност креирана со проектор

13 февруари, 20120
antilop_06

За да ги одбележи 125-те години на постоењето на Coca-Cola, уметникот Antilop ја трансформираше „Соба 1” од Сантралистанбул галеријата во огромна уметничка околина. За да ја создаде собата, креативниот тим користел проектор систем од 270 степени, кој исполнувал простор од 90 квадратни метри. Прекрасно!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma