Ја пријавила мајката во полиција, бидејќи премногу гласно имала секс! :)))

24 јануари, 20120
v6h4ye

Можеби  ова неможе да се опише како физичка злоупотреба, но идејата дека вашите родители имаат секс премногу гласно не е нешто на кое радо сакате да се сеќавате.

Затоа, 15 годишната тинејџерка ја повикала полицијата бидејќи нејзината мајка многу гласно врескала додека имала секс. Девојката изјавила дека се почувствувала омаловажена кога нејзината мајка во 4 часот наутро дошла дома со момче и имала секс премногу гласно.

Тинејџерката побарала да ја преместат во христијански дом за деца, но подоцна се предомислила.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma