Како Арапите гледаат на Европа: Русите пијат, Србите тепаат! :)))

17 февруари, 20120
67b

На најпопуларната социјална мрежа Фејсбук деновиве кружи сликата за тоа како Арапите гледаат на стариот континент. Станува збор за политичка карта на Европа, а секоја земја се обележана не со своето име, туку нешто по кое е позната во арапскиот свет.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma