Како ќе живееме во блиска иднина? :)

10 февруари, 20120
future-world08

Светот во иднината според Стефан Морел…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma