Како мајката го заштити детото кое доживеа шок од земјотрес?!

2 април, 20120
Како мајката го заштити детото кое доживеа шок од земјотрес?!

На интернет се појави едно видео во кое е забележан силен земјотрес, а во меѓувреме и една мајка која смирено го заштити бебето кое се исплаши.

Супер храбрата мајка ги воодушеви сите гледачи, бидејќи за време на силниот земјотрес останала смирена и не направила поголема паника, а со тоа и совршено го заштитила своето дете.

Додека наоколу се се тресе, мајката го прегнува детето и му шепоти дека тоа не е ништо и дека се ќе биде во ред.

httpv://www.youtube.com/watch?v=nJmvHGppADc

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi