Кинескиња со коса влечела два џипа! :)))

17 февруари, 20120
4b

Кинескињата Ху Хуиџн (43)  успеала со својата коса да повлече два џипа со вкупна тежина од 4,5 тони.

Жената повисока од метар и пол, а тешка малку повеќе од 50 килограми, со коса успеала да повлче два џипа.

Според нејзините зборови таа од секогаш била посилна од што изгледала.

„Секој ден набљудував група акробати кои изведуваат разни точки, па посакав и јас да неправам нешто“, изјавила таа.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma