Ќе лекуваат болести со црвено вино!

8 февруари, 20120
i

Науката открила специална супстанција во црвеното вино, што може ефективно да се употребува за лек против диабет, деменција, болести на срцето и карцином. Но само умереното количество го дава ваквиот ефект. Освен што помага за топење на калории, виното не мотивира и ни го подобрува расположението. Сега екипата од експерти изјавува дека е возможно да создадат нови методи за лeчење на тешки болести со употреба на алкохол.  Лекарите советуваат жените да пијат редовно чаша црвено вино, со што драстично ќе го намалат ризикот од појава на рак на градата. Велат дека виното е лековит еликсир со широк спектар на дејство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma