Ќе се гради хотел под вода! Каде ако не во во Дубаи!

4 мај, 20120
6g45y

Човековата фантазија поткрепена со многу пари нема крај, па затоа во Дубаи се прават подготовки за иградба на првиот подводен хотел.

Арапските Емирати потпишале договор со швајцарската компанија Биг Инвест Комсулт за изградба на хотелот под вода. Швајцарските експерти за овој вид на градби ќе бидат партнери со компанијата Окианус.

Еден дел од хотелот кој ќе биде во облик на диск , ќе биде нас нивото на водата, додека другиот под.

Не се откриени детали за тоа кога ќе почне изградбата на ова архитектонско чудо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi