Книга за најголемите пениси на светот!

19 април, 20120
seks-penis-knjiga-celebrities-with-big-dicks-like-jay-z

Должината е важна!

Колку луѓето се заинтересирани за тоа чија машкост е наголема покажува и фактот дека книгата за големината на пенисите на познатите е распродадена.

Интересот за книгата “Celebrities with Big Dicks like Jay-Z, Liam Neeson, Colin Farrell and Many More” е голем како и темата со која се занимава, па во моментов е тешко да се пронајде. Распродадена е дури и во Амазон.

Маѓутоа, треба да се напомене и дека се работи за книга која настанала во статиите пронајдени на интеренет со посебен нагласок на Википедија, па не можеме да тврдиме за провереноста на информациите.

Оние кои имале прилика да ѕирнат во книгата, дознаа дека за 20 долари добиваат печатена верзија на статии кои можете да ги пронајдете на интернет, а книгата ги опфаќа сите поважни “великани”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi