Кои се најинспиративните луѓе на светот???

16 февруари, 20120
naslovna

Постојат јавни личности кои со својот лик и дело инспирираат милиони луѓе ширум светот!

Без разлика дали е во прашање нивната хуманитарна работа, борба за човекови права или борба против расна, верска и полова дискриминација, нивните технолошки иновации или достигнувања и револуционерните идеи на големото платно и во музиката, познатите од оваа листа се вистински пример милиони луѓе низ светот.

Погледнeте кои од познатите личности го заслужија местото на листата на најинспиративни луѓе на светот.

Oprah Winfrey
Steve Jobs
Sandra Bullock
Nelson Mandela
Madonna
George Clooney
Dalai Lama (Tenzin Gyatso)
Brad Pitt
Bono
Bill Gates
Ben Affleck
Barack Obama
Angelina Jolie
Adele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma