Кој е поголема беља – жената или ѓаволот?

28 март, 20120
naslovna

Одамна се шпекулира дека жените се полоши и од самиот ѓавол, а научниците открија и математички доказ кој ја подржува оваа теорија:
Жена = Време X Пари
Времето = Пари (бидејќи денеска времето е пари), па затоа
Жена = Пари²
Пари=√Зло (бидејќи парите се изворот на секое зло на светот)
Жените = (√Зло)² односно
Жените = Зло

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi