Креативни полици за книги

13 февруари, 20120
tangram-bookshelf

Оние кои се љубители на книги веднаш ќе ја сватат потребата од простор за чување на својата омилена литература.

Освеншто ќе имате каде да ја сместите вашата домашна библиотека, овие полици дефинитивно ќе послужат и како украси кои ќе го разувабат вашиот дом.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma