Креативност на нивоу!!! :)

11 февруари, 20120
creative-advertisements15

Рекламата треба да го привлече вниманието на гледачот. Таа треба да има посебно значење за одредениот бизнис. Vodafone Zoozoo рекламите се од таков вид и го привлекоа вниманието на целиот свет. Тие се неверојатни и без актерите од Холивуд или сл.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma