Куче посвои три бели тигарчиња! Преубаво видео! :)))

29 јануари, 20120
Куче посвои три бели тигарчиња! Преубаво видео! :)))

Женката од расата германски овчар посвои три бели млади тигарчиња во кинеската зоолошка градина во Rongscheng. Тигарчињата припаѓаат на реткиот вид тигри без шара, а нивната мајка неможела да се грижи за нив бидејќи три пати се породила во рок од 18 месеци.

Токму поради тоа, тигарчињата биле дадени на мајката германски овчар која моментално се грижи за нив и ги дои. Кинеската државна телевизија го објавила ова неверојатно видео каде се гледа како мајката германски овчар се грижи за тигарчињата.

httpv://www.youtube.com/watch?v=4WJVJ23wJaM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma