Ледениот замок

27 април, 20120
3

Оваа неверојатна градба, се наоѓа во Финска и спаѓа во една од најголемите тамошни туристички атракции. Како што можете да видите, внатрешноста е потполно покриена со лед, со доста цртани мотиви. Се на се, совршено место за одмор и релаксација.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi