Летечки објект ги испаничи мештаните

31 јануари, 20120
0176007.48

На снимката настаната на 22 јануари 2012 на подрачјето на Перу забележан е необичен објект кој лебди на сивото небо. Мештаните се збунети и помалку им е страв.

Иако од снимката тешко може да се утврди за што се работи, се шпекулира дека се работи за вонземјанско летало. Обликот и карактеристиките на објектот укажуваат на тоа дека не станува збор за човечко летало, и покрај тоа што некои сметаат дека станува збор за рекламен балон.

Но, со оглед на тоа дека мештаните тврдат дека не е обичај таквите балони да лебдат над тоа подрачје и дека никогаш претходно немаат видено слична појава на небото, малкумина ја прифаќаат „човечката теорија”.

Во морето од шпекулации се јави и теоријата дека станува збор за вонземјанска лебдечка тврдина која всушност е голема истражувачка поставка, а зошто летала баш над Перу, на никого не му е јасно.

Објектот кој ги испаничи мештаните секако погледнете го во следното видео:

httpv://www.youtube.com/watch?v=CA6INr4WKdw


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma