Љубовни тајни: Кои зборови палат во сексот?

7 февруари, 20121
sexy

Не е лесно да се заведен еден маж и да се биде секски девојка со стил. Ако се трудите, можеби ќе успеете да одржите сериозен израз на лицето, но повеќето луѓе излегуваат смешни во обидот на заведувањето. Затоа, Никола Сколс издвоил 20 најдобри реченици кои ќе го доведат до лудило.

Главно правило  е да започнете полека и загревајте го на тој начин што ќе преминете на најинтимните реченици. Прашајте го прашање на кое сигурно го знае одговорот, но оставете го да се “разбуди” и сам да оговори на секое.

Уште еден трик во оваа игра е да поставите прашање така што тој во своите оговори ќе биде прецизен и ќе ја води играта до врвот.

По околу десетина прашања фокусирајте се само на оние кои се однесуваат на вас и водат страшна игра која потполно ќе го возбуди. Играта можете да ја започнете уште додека сте на работа. Ако мислите дека е сам и дека има време за допишување, испратете му двосмислена порака. До доаѓањето во куќата ќе се возбудува. Преку пораките бидете cool, но дадете му до знаење дека уживате во играта.

Поттикнете го да ви ја каже својата омилена фантазија:

1.Дали сакаш да бидеш непослушен?

2.Што виде денес на мене додека заминував на работа?

3.Како сакаш да те бакнувам?

4.Уживаш ли во женски погледи?

5.Ме замислуваш ли без ниедно парче облека?

6.Што имаш сега на себе?

7.Каква облека на жената најмногу те возбудува?

8.Што би сакал да имам на себе?

9.Сакаш ли заедно да одбереме секси долна облека?

10.Кој дел од телото на жената најмногу го сакаш?

11.На кој дел од телото најдобро би ми стоела тетоважа?

12.Каде да се истетовирам?

13.Каква масажа сакаш?

14.Каква предигра сакаш?

15.Која ти е омилена сексуална фантазија?

16.Можеби ќе бидеме малку поопуштени ако се напиеме по некоја чаша вино?

17.Што прво би сакал да ти направам?

18.Дали некогаш си заведувал на ваков начин?

19.Што би правеле ако во овој момент сме заедно?

20.Кога можеме да се најдеме?

One comment

  • Milena

    19 април, 2012 at 17:54

    Ne bi rekla deka mazite sakaat da slusaat za mestoto na tetovazata 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma