Лоша жена

12 април, 20120

– Зошто ти е модро окото?

– Жена ми ме удри…
– Зошто?
– И се обратив со ТИ!
– И за тоа ли тепаат?
– Тепаат, тепаат… Си лежев јас на креветот, таа ме поттурна и ми вели: „ние одамна не сме имале секс“, а јас и велам: „Не ние, туку ТИ“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi