Луксузен глушец од INTELLIGENT DESIGN

30 ноември, 20120
luksuzen glusec

Сите оние кои уживаат во индустриски дизајн и воздивнуваат на иновациите од светот на гаџетите, овој титаниумски глушец е вистинска причина за радост…

Холандскиот Intelligent Design е многу горд на глушецот на кој не може да му се оспори луксузниот имиџ и елеганција. Направен е од првокласен титаниум кој се користи во ентериерите и за изработка на накит. Тркалото е од неодим, редок метал кој е многу скап, но затоа ќе обезбеди и сигурност при секој контакт. Ако ве интересира цената на оваа креација, знајте дека се вбројува во еден од најскапите и изнесува околу 520 долари.

LUKSUZNI MIŠ BY INTELLIGENT DESIGN

LUKSUZNI MIŠ BY INTELLIGENT DESIGN

LUKSUZNI MIŠ BY INTELLIGENT DESIGN

LUKSUZNI MIŠ BY INTELLIGENT DESIGN

LUKSUZNI MIŠ BY INTELLIGENT DESIGN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber