Мистериозни камења во Нов Зеланд

26 јануари, 20120
hb7g8

Како „пристигнале“, дали се создадени, донесени или оставени како порака, останува на нашата имагинација. Бидејќи и многугодишните испитувања сеуште немаат откриено.

Коекохе е плажа во Нов Зеланд, која доколку ја посетите има две опции: или ќе се исплашите поради огромните тркалезни фигури, кои може ќе Ве асоцираат на јајца од змејови или ќе се возбудите од неверојатно изработените творби на природата…Едното е сигурно…

И да, сигурно е дека потекнуваат од палеолитската ера и дека се стари 56 милиони години. Сето друго е разни приказни, повеќе митови и неколку објективни тврдења. Структурата на творбите ја сочинуваат минерали, кои одговараат на структурата на повеќе можности. Ако сте храбри авантуристи, кои посегнуваат по невообичаеното, ова е само за Вас !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma