Moрничави напуштени куќи направени од LEGO коцки

21 јануари, 20120
SANYO DIGITAL CAMERA

Сите фотографии што ќе ги видите целосно се направени од LEGO коцки. Ниеден дел не бил не бил обоен, ниту пак биле користени други материјали. Неверојатните напуштени куќи се дело на уметникот Мајк Дојл. За оваа иновативна LEGO уметност на овој уметник му беа потребни околу 600 часа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma