Морски сирени исплашиле работници! :)))

13 февруари, 20120
65

Официјален претставник на владата од Зимбабве соопштил дека работата на резервоарите со вода била прекината поради тоа што работниците биле исплашени од морски сирени.

Самујел Сипепа Нкомо, министер во владата на Зимбабве, морал да објаснува пред парламентот и јавноста, зошто работниците кое биле вработени од неговото министерство за да изградат резервоари за вода во градовите Гоква и Мутаре, го напуштиле работното место.

Причината била морски сирени.

„Сите кои ги испратив таму се заколнаа дека никогаш повеќе нема да се вратат на тоа место“, изјавил министерот. Политичарот додал дека наводно сирените влегле во резервоарите со вода.

Двата резервоари требле да ги снабдуваат градовите со вода за пиење.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma