Најскапата мачка во светот

30 април, 20120
1

Оваа мачка вреди 22.000 долари е една од последните егзотични миленици за богатите луѓе. Аshera е најголемата, најретктата и најегзотичната мачка во светот. Таа претставува комбинација од азиски Леопард и домашна мачка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi