Ова се најскапите чанти на светот

9 декември, 20120
Designer-Handbags

Припадничките на понежниот пол познати се по желбата и опсесијата за убави скапи чевли, чанти… па еве ја направивме листата со најскапите чанти на светот. Можеби еден ден ќе имате некоја од нив во вашите плакари.

  1. Hermes “Birkin”- 64.000$
  2. Louis Vuiton Tribute Patchwork bag- 45.000$
  3. Leiber Precious Rose- 92.000$
  4. Lana Marks’Cleopatra clutch- 100.000$
  5. Chanel “Diamond forever” classic bag- 261.000$
  6. Ginza Tanaka’s purse- 1.900.000$
  7. Fendi B.bag- 27.000$
  8. Yves Saint Laurent “Muse”- 18.990$
  9. Prada Frame bag- 15.090$
  10. Gucci “Boston”- 11.990$

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi