Необично истражување! Жените се палат на Ајфелова кула, а мажите на Белата куќа!

11 мај, 20120
ajfel

Интересни факти за сексуалните фантазии, неодамна ги откри едно истражување. Како што пренесува The Frisky, истражувањето покажало дека 33% од американките имале некоја сексуална фантазија која се одвивала на Ајфеловата кула. Мажите кои исто така биле вклучени во ова истражување, откриле дека имаат слични фантазии но за други објекти, а 30% од нив би сакале да го прават тоа во Белата куќа.

Интересно е да се спомене фактот кој нема врска со ова истражување, но има со најпознатиот француски споменил. Американката Ерика Ла Тур толку многу се заљубила во овој објект што решила да се венча со него. Пред да биде стане госпоѓа Ајфел, Ерика била во врска со Берлинскиот ѕид.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi