Неверојатната снимка сепак автентична?

6 април, 20120
0050007.48

Откако во февруари беше снимено необично летало во Шведкса, многумина се обидоа да докажат дека станува збор за изманипулирана снимка и дека тој ден не е снимено никакво НЛО.

Сепак, авторот на снимката остана на своето, тој тврдеше дека снимката е автентична. На снимката е забежелан објект кој наликува на летечка чинија и пополека се движи по хоризонтот додека не ги „примети” луѓето кои се обидуваат да го снимат. Тогаш нагло се врти и одлетува во спротивниот правец.

Скоро два месеци откако снимката прв пат е објавена на YouTube, авторот на снимката го пренесува и наводното сведочење на експертот за специјални ефекти кој тврди дека снимката е навистина автентична.

За самите да процените, погледнете ја снимката:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi