Преубав Starbucks во Амстердам

6 април, 20120
2

Starbucks e најпознатото кафуле во светот. Тоа нуди безброј различни кофеински и без кофеински напитоци. Познато е по тоа што создава уникатни простории, со цел подобро опуштање на неговите муштерии. Погледнете го најновиот Starbucks изграден во Амстердам, кој го доби името „Банка”. Кога ли ќе отворат во Скопје?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi