Неверојатните верзии на Chrysler 300C и Jeep Wrangler за кинескиот пазар

30 април, 20120
1

Mинатиот месец Chrylser на саемот за автомобили во Пекинг ги претстави Chrysler 300C и Јееp Wrangler. Преовладува црната боја и интересно се применети некои кинески симболи, како змејот. Користени се црната и златната боја, и имаат најнови LED светла. Прекрасно изгледаат!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi