Обојте се со Benetton

2 април, 20120
1

Фотосесијата за Бенетон не исполнува со енергија и добро расположение. Фотографиите за пролетната колекција на италијанската марка повторно ги покорува сетилата со сите бои на виножитото.

Впечатливите бои се карактеристичен елемент за овој бренд, а оваа сезона колор-блок тенденциите го зголемуваат тоа чувство за колоритен микс.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma