Од џандарите имало спас бе! :)))

3 февруари, 20120
43r324

Повеќе интересни начини како да се извлечете кај полицаец:

–          Ако полицаецот разговара со тебе, преправај се дека си глув.

–          Прашај го дали може да го видиш неговиот пиштол.

–          Ракувај се со него и допирај го.

–          Прашај го од каде ја набавил таа откачена облека.

–          Прашај го дали може да ти го позајми костимот.

–          Прашај го за неговото име и презиме и потоа викај го само по име.

–          Преправај се дека си педер и прашај го дали би сакал да излезе со тебе.

–          Ако каже не на предходното прашање, почни да плачеш.

–          Ако каде да, пријави го кај надредените.

–          Ако сака, пак да ве прегледа и ви вели да ги раширите нозете, кажете му дека не ве интересира.

–          Поткупете го со слатки.

–          Обидете се истовремено со него да изговорите: „Добро вечер господине, возачка и сообраќајна ќе ве молам“.

–          Ако ви даде нешто да потпишете, прво почешајте се по задникот, а потоа земете го неговото пенкало.

–          Прашајте го дали има ќерка, ако рече да, тогаш кажете дека ви е познато неговото презиме.

–          Нека ви објасни се два пати.

–          Разговарајте сами со себе.

–          Обидете се да му го продадете вашиот автомобил.

–          Ако сака да ве носи во полициска станица, прашајте го дали може да седите напред.

–          Ако морате да седите назад, обидете се со прстите да го допирате по главта.

–          Брзо земете лименка пиво, отворете ја пред да дојде тој до вашиот автомобил.

–          Нека ви го придржи пивото додека ги барате документите.

–          Барем да пати кажете му дека нема потреба да ви го прегледа багажникот.

–          Прашајте го дали некогаш убил човек.

–          Со насмевка на лицето на заминување кажете му: Поздрави ја женати и моите деца“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma