Сораја го “средила” носот, ама ќе ги вади силиконите! И на што ќе личи сеа:((((

3 февруари, 20120
soraja

Бујната сталета во понеделникот посетила приватна клиника и си го “дотерала” носот. Сораја одлучила да го исфрли она што поголемиот дел од мажите го обожаваат кај неа – силиконите.

Во понеделникот се упатила на клиниката со цел прво да го среди носот, а потоа посакала да се ослободи и од силкионите на усните.

Побарала носот да и биде половина од природната големина. Побарала од хирургот, кога веќе е на клиниката, да и ги извади сликоните од усните, но докторот не и го исполнил нејзиното барање од медицински причини.

Кај корекција на носот доаѓа до оток и модринки на лицето,а паралелно вадење на силиконите од усните би можело да биде ризично за здравјето на пацинетот, објаснува избор од клиниката.

Сораја планира да се опорави од корекцијата на носот, а потоа ќе се обрати повторно за вадење на силиконите од усните.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma